Carpaccio van coquilles, aardpeer, bieslook en limoen (K)
Tataki van tonijn, miso en wasabi (K)
Oesters natuur of met sjalot vinaigrette (4 stuks) (K)
Tartaar van rund, mierikswortel, radijs en soja (K)
Terrine van foie gras, peperkoek, appel en vanille (K) (supplement 2 euro)
Kroket van Belgasconne varken met savora en remoulade van knolselder (W)
Ravioli van bospaddenstoel en truffel (W) (supplement kalfzwezerik 5 euro)
Gebakken zeebaars, blanke botersaus met citroenverbena, zeekraal en venkel (W)
Stoofpotje van hert, foie gras, wintergroenten (W)
Bisque van kreeft met gekonfijte tomaat en groene selder (W)
Gegrilde reuze gamba, zoetzure saus, limoen en pinda (2 stuks) (W)
Creatie van framboos, chocolade en karamel (DS)
Tijgersoes met mandarijn, speculoos en witte chocolade (DS)
Kaasbordje met noten-rozijnenbrood, chutney (DS) (supplement 5 euro)
(K) = koud (W) = warm (DS) = dessert
5 gangen menu = 65 euro /pp 6 gangen menu = 75 euro /pp 7 gangen menu = 85 euro /pp 8 gangen menu = 95 euro /pp
Keuze stress? Louis en Michiel werken graag iets uit op maat!
Stel zelf je menu samen aan de hand van de heerlijke à la carte gerechten en wij maken er met veel plezier een lekker menu van zonder zorgen.